Skip to content

Stage Management Assistent

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandStage vacature(s)

Functieomschrijving

STAGEPLEK MANGEMENT ASSISTENT FULLTIME

Wil jij jouw operationele management en administratieve skills verbeteren en proeven hoe het is om een duizend poot, steun en toeverlaat van het operationeel management team te zijn? Als Management Assistent Stagiair(e) bij Vondel Hotels krijg jij deze kans!


JOUW JOB

Om de functie kort en bondig te omschrijven zorg je ervoor dat het operationele proces vlekkeloos verloopt en onze Hotel Operations Managers en hun teams hun werk op de vloer moeiteloos kunnen uitvoeren. Dit is natuurlijk niet alles, want jij zorgt ervoor dat het service- en kwaliteitsniveau van elke afdeling binnen Vondel Hotels op het hoogste level is door nieuwe procedures te helpen implementeren en te zorgen dat ze nageleefd worden. Deze procedures en wat er bij het leiden van een hotel komt kijken moet je natuurlijk eerst leren en daar nemen we de tijd voor. Krijg je elke afdeling van onze hotels te zien. Er zijn ook administratieve werkzaamheden die tijdig voltooid moeten worden en jij lost moeiteloos de roosteruitdagingen op. Daarnaast ben jij allround inzetbaar en bied je hulp waar nodig is.

Vereisten

DE (PERFECTE) MATCH

Jij bent een enthousiaste en leergierige student, die in het kader van Hotelschool of een Toerisme opleiding een stage van minimaal 5 maanden moet vervullen. Onze nieuwe collega is een echte service-hero met ‘hands-on’ mentaliteit. Jij vindt het leuk om nét dat beetje extra te doen om onze gasten een prettig verblijf te geven. En, om jouw collega’s te motiveren. Daarnaast ben je vloeiend in het Nederlands en Engels, zowel gesproken als in geschrift.


WAT BIEDEN WIJ JOU?
• Een stagevergoeding van €500,- (op basis van 38 uur per week);
• 40% korting bij een verblijf in een van onze hotels op basis van beschikbaarheid -
hallo weekendje Amsterdam of Maastricht!;
• 20% korting in onze restaurants;
• Kennismaking van de hotels met gratis drankjes;
• Interne doorgroeimogelijkheden;
• Mogelijkheden om jezelf continue te blijven ontwikkelen door interne en externe
trainingsmogelijkheden;
• Ieder jaar reiken we een Employee of the Year Award uit, dus wie weet staat deze
volgend jaar bij jou op de kast;
• Een werkplek omgeven door kunst, geschiedenis en reizigers ;).

MAKE IT HAPPEN
Wil jij deel worden van een jong en ambitieus team? Wacht dan niet langer en solliciteer
snel. 


of

Apply with Indeed onbeschikbaar