Skip to content

Operationeel Hotel Manager Hotel Mercier | Fulltime

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamHotel Operations

Functieomschrijving

Heb jij al een aantal jaren leidinggevende ervaring in de hotellerie? Weet jij als geen ander hoe je communiceert met medewerkers en gasten? Wil jij graag jouw passie met anderen delen? Kijk jij bij binnenkomst in een hotel om je heen? Heb jij een indrukwekkend oog voor detail en kwaliteit en vind je het een uitdaging om volledig verantwoordelijk te zijn voor je eigen hotel? Dan is de functie van Operationeel Hotel Manager bij Hotel Mercier geschikt voor jou!

Vereisten

DE (PERFECTE) MATCH

Jij wordt het gezicht van Hotel Mercier. Je bent uiteraard een ster in de omgang met zowel gasten als collega’s. Je geniet ervan je passie met anderen te delen. Het is jouw streven om onze belofte naar onze gasten waar te maken. Jij bent creatief en gaat risico’s niet uit de weg, waardoor je een ‘hands on’ en ‘can do attitude’ hanteert. Het behalen van doelstellingen en het boeken van resultaten staan hoog in het vaandel bij jou. Daarnaast heb jij een afgeronde MBO of HBO opleiding op het gebied van Hotel Management. Mocht je alleen relevante werkervaring hebben, dan ben je natuurlijk ook van harte uitgenodigd om te reageren op deze functie: wij zoeken per slot van rekening vooral een gastvrije collega.


JOUW JOB
Jij bent verantwoordelijk voor de gehele operatie van jouw hotel, van de werving en selectie van jouw medewerkers tot aan de service verlenen aan gasten. Je staat midden in de operatie, je werkt mee, begeleidt, coacht en motiveert. Je probeert het beste uit je team te halen door hen te blijven motiveren én om een prettige en veilige werkomgeving voor je collega’s te creëren. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het gehele hotel, zorg jij ervoor dat de gestelde doelstellingen worden gehaald én dat onze gasten tevreden de deur uit lopen. Administratief werk klinkt jou niet vreemd in de oren; maken van roosters, controleren van de gewerkte uren, voorraadbeheer, alsmede in de gaten houden van de wettelijke richtlijnen. Tevens streef je ernaar om zo hoog mogelijke recensies te krijgen op de verschillende boekingskanalen. Café ONS HUIS is onderdeel van Hotel Mercier. Voor alle non-operationele zaken zal je ondersteuning krijgen van het Service Kantoor van Vondel Hotels te Amsterdam. In deze functie maak je tevens deel uit van het Management Team.


WAT BIEDEN WIJ JOU?

• Marktconform salaris passend bij jouw kennis en ervaring

• 40% korting bij een verblijf in een van onze hotels op basis van beschikbaarheid - hallo weekendje Amsterdam of Maastricht!

• 20% korting in onze restaurants

• Kennismaking van de hotels met gratis drankjes

• Interne doorgroeimogelijkheden

• Collectieve zorgverzekering en pensioenregeling

• Reiskostenvergoeding, indien je meer dan 10 km van werk woont

• 3- gangen diner voor 2 personen bij eerste verlenging contract

• Wij vieren jouw verjaardag en jubileum (al vanaf 2.5 jaar)

• Mogelijkheden om jezelf continue te blijven ontwikkelen door interne en externe trainingsmogelijkheden

• Ieder jaar reiken we een Employee of the Year Award uit, dus wie weet staat deze volgend jaar bij jou op de kast

• Een werkplek omgeven door kunst, geschiedenis en reizigers ;)


MAKE IT HAPPEN

Wil jij deel worden van een jong en ambitieus team? Wacht dan niet langer en solliciteer snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar