Skip to content

Operationeel Hotel Manager Hotel MAI | Fulltime

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamHotel Operations

Functieomschrijving

Heb jij al een aantal jaar leidinggevende ervaring in de hotellerie? Weet jij als geen ander hoe je moet communiceren met medewerkers en gasten? Wil jij graag je passie met anderen delen? Streef jij naar zo hoog mogelijke resultaten? Kijk jij bij binnenkomst in een hotel om je heen? Heb jij een indrukwekkend oog voor detail en kwaliteit en vind je het een uitdaging om volledig verantwoordelijk te zijn voor je eigen hotel? Dan is de functie van Operationeel Hotel Manager geschikt voor jou!

Vereisten

Jij hebt al een aantal jaar leidinggevende ervaring in de hotellerie en weet als geen ander hoe je moet communiceren met medewerkers en gasten. Jij hebt kennis over de Amsterdamse hospitality. Als vanzelfsprekend ben je een kei in Guest Relations, je geniet ervan deze passie met anderen te delen. Het is jouw streven om onze belofte naar onze gasten waar te maken. Tevens streef je ernaar om zo hoog mogelijke recensies te krijgen op de verschillende bookings-kanalen. Je staat midden in de operatie, je werkt mee, begeleidt, coacht en motiveert. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de werving en selectie van de medewerkers en daardoor heb je mogelijkheid om je eigen team samen te stellen. Aan jou de taak om het serviceniveau hoog te houden en om ervoor te zorgen dat gasten zullen terugkeren naar Hotel MAI Amsterdam. Voor alle non-operationele zaken zal je ondersteuning krijgen van het Service Kantoor van Vondel Hotels. In deze functie maak je tevens deel uit van het MT van Vondel Hotels.


WIE ZOEKEN WIJ?
Je bent een echte personality en wordt het gezicht van Hotel MAI Amsterdam. Het is jouw streven om onze belofte naar onze gasten waar te maken. Jij bent creatief en gaat risico’s niet uit de weg, waardoor je een ‘hands on’ en ‘can do attitude’ hanteert. Het behalen van doelstelling en het boeken van resultaten staan hoog in de vaandel bij jou. Daarnaast heb jij een afgeronde MBO of HBO opleiding op het gebied van Hotel Management, maar voldoende werkervaring in een soortgelijke functie is ook voldoende. Kortom, jij hanteert een helicopterview en bent stressbestending, integer, ondernemend, zelfstandig, resultaatgericht en accuraat.


WAT BIEDEN WIJ JOU? 
Naast een te gekke werkplek en een marktconform salaris, bieden wij

• Korting in alle hotels en restaurants van Vondel Hotels

• Vele leuke extra’s: kennismaking hotels (gratis drankjes), 3-gangendiner bij eerste verlenging contract

• Collectieve zorgverzekering en pensioenregeling

• Reiskostenvergoeding indien je meer dan 10 km van het werk woont

• Interne doorgroeimogelijkheden

• Interne en externe trainingsmogelijkheden

• Een geweldige werkplek omgeven door kunst

• Een uniform ontworpen door Claes Iversen

Daarnaast vieren wij

• Jouw verjaardag!

• Al een jubileum vanaf 2,5 jaar

• Elk jaar een employee award per hotel


MEER INFORMATIE OVER JE WERKPLEK 

Hotel MAI Amsterdam beschikt over 81 kamers en is gevestigd op loopafstand van het centraal station. Midden in het Amsterdamse Chinatown, één van de meest historische wijken van de Nederlandse hoofdstad. Het boutique hotel viert de cultuurgeschiedenis van het pand met een bijzonder Aziatisch geïnspireerd mid-century interieur design. Stijlvol ingerichte kamers, een adembenemend uitzicht op Amsterdam en haar grachten en vele artistieke eye-catchers zorgen voor een unieke hotel ervaring.


MAKE IT HAPPEN

Wil jij deel uitmaken van een jong en ambitieus team? Dan is Hotel MAI Amsterdam iets voor jou! Wacht dan niet langer en solliciteer snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar