Skip to content

Assistent Hoofd Technische Dienst | Fulltime

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamTechnische Dienst

Functieomschrijving

Ben jij een technische duizendpoot met oog voor detail? Heb jij twee rechterhanden en ben jij een echte aanpakker? Ben jij een goede sparringpartner voor het Hoofd van de Technische Dienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!


JOUW JOB

Als Assistent Technische Dienst ben jij de rechterhand van het Hoofd Technische Dienst en ben jij medeverantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van de hotels, restaurants, B&NB en de appartementen binnen Vondel Hotels. Daarnaast houd jij je samen met het Hoofd Technische Dienst bezig met het optimaliseren van technische processen.

Het team van Vondel Hotels waar je aan de slag gaat streeft ervoor om elke storing op te heffen en reparaties aan apparatuur, installaties, voorzieningen, sanitair, verlichting e.d. glansrijk uit te voeren. Het team is verantwoordelijk voor periodieke controles en onderhoudswerkzaamheden aan apparatuur in kamers, keuken, buffetten en aan installaties. In jouw rol ondersteun jij de collega’s van dit team actief in het onderhoud, zowel preventief als correctief. Jij bent op elektronisch gebied goed onderlegd, waardoor je in staat bent om installatiewerkzaamheden zoals het aanleggen van bedrading te verrichten. Jij staat ook je mannetje bij het voorbereiden van en meewerken bij verbouwingen.

Is het Hoofd Technische Dienst afwezig? Dan sta jij klaar als vervanging. Oftewel: dit is een rol met veel verantwoordelijkheid!

Vereisten

WIE ZOEKEN WIJ?

Je hebt kennis van elektra, installatietechniek en bouwtechniek en ruime ervaring als medewerker in de Technische Dienst. Werkervaring in de hotellerie is mooi meegenomen. Door jouw oog voor verbeteringen op technisch vlak ben je een fijne sparringpartner voor het Hoofd Technische Dienst.

Je hebt aandacht voor veiligheid en kwaliteit. Om deze functie te vervullen beschik je over MBO+ werk- en denk niveau. Als assistent ben je communicatief sterk en een echte teamplayer. Daarnaast ga je ook gemakkelijk zelfstandig te werk. Het is in deze functie belangrijk dat je flexibel bent ingesteld, geen dag is immers hetzelfde! Verder gaat het om een fulltime dienstverband, werken in weekenden en beheer van de storingstelefoon hoort hier ook bij.


WAT BIEDEN WIJ JOU?

• Uiteraard een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring

• Reiskostenvergoeding, indien je meer dan 10 km van werk woont

• Collectieve zorgverzekering en pensioenregeling

• We vinden het tof als je anderen verteld hoe leuk het bij ons is: uiteraard belonen we je voor iedere medewerker die jij aandraagt via een mooie referral bonus

• Interne doorgroeimogelijkheden

• 40% korting bij een verblijf in een van onze hotels op basis van beschikbaarheid - hallo weekendje Amsterdam of Maastricht! • 20% korting in onze restaurants

• Kennismaking van de hotels met gratis drankjes

• 3- gangen diner voor 2 personen bij eerste verlenging contract

• Wij vieren jouw verjaardag ieder jaar en jubileum (al vanaf 2.5 jaar)

• Mogelijkheden om jezelf continue te blijven ontwikkelen door interne en externe trainingsmogelijkheden

• Ieder jaar reiken we een Employee of the Year Award uit, dus wie weet staat deze volgend jaar bij jou op de kast

• Een werkplek omgeven door kunst, geschiedenis en reizigers ;)


MEER INFORMATIE OVER JE WERKPLEK

De Technische Dienst is verantwoordelijk voor het gehele portfolio van Vondel Hotels, waardoor je in alle hotels aan het werk zal gaan. Geen dag is hierdoor hetzelfde! Het portfolio van Vondel Hotels bestaat uit: Hotel Roemer, Hotel JL Nº 76, Hotel De Hallen, Restaurant Remise47, Hotel Monastère Maastricht, Café Louis, Hotel Mercier, Café Ons Huis, Hotel van de Vijsel, Café WOODZ, Hotel Pontsteiger, Café Pontsteiger, Hotel MAI Amsterdam, Appartementen Prinsengracht, Appartementen De Hallen, De Jonker Urban Studios & Suites.


MAKE IT HAPPEN

Wil jij deel worden van een jong en ambitieus team? Dan is werken bij Vondel Hotels iets voor jou! Wacht dan niet langer en solliciteer snel. 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar